Citeşte mai mult...

Rujul roșu – tehnici de aplicare

Rujul roșu a revenit în atenția marilor case de modă după o pauză de o jumătate de secol. Purtat de celebrități precum Marilyn Monroe sau Audrey Hepburn, rujul roșu desăvârșește orice outfit și asigură un look clasic și glamour.

Îngrijire pentru o piele 100% bărbătească

Bărbații sunt din ce în ce mai atenți când vine vorba de aspectul lor. O piele sănătoasă se numără printre dorinţele lor. Deși sunt reticenți în ceea ce privește procedurile cosmetice, și bărbații au nevoie de îngrijire și răsfăț.

Tehnici de dat jos barba. Sfaturi de la specialiști

Bărbieritul face parte din ritualul de îngrijire al fiecărui bărbat. Indiferent de forma sau lungimea bărbii, pielea feței are nevoie de atenție deosebită.

Machiajul mat și catifelat – trucuri de la stiliști

Privire intensă și buze mate sunt cuvintele de ordine când vine vorba de a alege stilul unei războinice citadine. Conceptul de seducție extremă se concentrează pe zona ochilor și păstrează pentru buze o textură matifiantă.

Hidratarea părului în sezonul rece

Părul se confruntă cu numeroase probleme în sezonul rece. Cu un tratament eficient, deshidratarea și fragilizarea firului de păr nu vor mai constitui o problemă pentru clientele salonului tău.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >