ABC-ul cremelor de față. Tu știi ce ți se potrivește?

BEAUTY | Mar 11, 2015 | Irina Soare

ABC-ul cremelor de față. Tu știi ce ți se potrivește?
 

Industria de beauty experimentează de câțiva ani un nou concept. Este vorba despre cremele multifuncționale, cunoscute și sub denumirea de cremele-alfabet.

Aceste produse multifuncționale sunt sigure, se potrivesc aproape tuturor tipurilor de ten și acționează în timp record. Citește despre patru creme inovatoare și particularitățile lor.

Cremele-alfabet satisfac nevoia consumatorilor de a utiliza formule de calitate, care să le asigure atât sănătatea corpului, cât și un aspect ireproșabil al tenului. Acest concept s-a născut având la bază stilul de viață al femeilor, care este din ce în ce mai dinamic și le obligă să elimine pași importanți din procesul de îngrijire. Descoperă ABC-ul cremelor:

BB cream

Formula acestei creme a fost concepută în anii `60 de medicul de dr. Christine Schrammek. Medicul dermatolog și-a dorit o formulă care să protejeze pielea și să camufleze imperfecțiuni. Produsul a devenit celebru în anii `80 pe piața din Asia.
La ce folosește: BB cream (blemish cream) hidratează intens, poate fi folosită pe post de primer și are textura unui fond de ten cu acoperire ușoară. Unele branduri promit protecție UV și efect anti-ageing.
Mod de utilizare: Produsul poate fi aplicat direct pe pielea cu aspect gras. Dacă tenul este normal sau uscat se recomandă aplicarea în prealabil a unei creme hidratante. Poate fi utilizată și în cazul tenului cu imperfecțiuni.
Ideală pentru: Femeile de orice vârstă, care vor să hidrateze tenul și să reducă aspectul porilor dilatați.

CC cream

Această formulă a fost creată pentru a completa proprietățile cremei create de medicul dermatolog german. Diferențele dintre BB cream și CC cream (color corrective/complexion correcting) sunt foarte mici.
La ce folosește: CC cream include factorul de protecție solară, conține antioxidanți și poate înlocui un primer sau fondul de ten. În plus, față de BB cream această formulă are o putere mai mare de acoperire, uniformizează culoarea tenului și atenuează aspectul liniilor fine.
Mod de utilizare: Textura mai puțin fluidă și culoarea acestui produs impun aplicarea în prealabil a unei creme intens hidratante.
Ideală pentru: Orice femeie care are în jur de 20 de ani și peste, în special dacă are tenul pigmentat, cu aspect palid sau care prezintă pete de roșeață. 

DD cream

Deocamdată o necunoscută pe piața de profil autohtonă, DD cream a fost gândită inițial ca un tratament pentru corp. Scopul era acela de a atenua cicatricile și aspectul vergeturilor. Între timp, DD cream (daily defense/dynamic do all) a primit o altă utilizare.
La ce folosește: DD cream maschează și reduce aspectul imperfecțiunilor de la nivelul pielii și atenuează ridurile profunde. 
Mod de utilizare: Poate fi aplicată zilnic pe pielea curățată bine, în locul fondului de ten sau în combinație cu alte produse cosmetice.
Ideală pentru: DD cream poate fi considerată un hibrid deoarece îmbină proprietățile anti-ageing, matifiante și nutritive cu calitățile protectoare ale BB cream și CC cream. Datorită efectului anti-ageing, este recomandată persoanelor de peste 30 de ani.

EE cream

Lista cremelor alfabet nu se oprește la litera D. Pe piață mai este loc pentru încă un produs-minune destinat tenului. Este vorba despre EE cream (extra exfoliating/elemental emulsion).
La ce folosește: Acest produs are efecte imediate asupra pielii lipsite de luminozitate, fără tonus și cu o textură și o nuanță neuniforme. 
Mod de utilizareEE cream poate fi aplicată direct pe piele, iar acțiunea este aproape instantanee. Tenul capătă o culoare uniformă și naturală. Aspectul petelor maronii, a semnelor cauzate de acnee, a roșeții și a porilor dilatați este vizibil atenuat. Formula EE cream oferă o protecție SPF ridicată (30). 
Ideală pentru: Deocamdată este greu de definit categoria de vârstă căreia i se adresează.

 

O oportunitate pentru business-ul tău

Profită de această oportunitate de business promițătoare și include pe lista produselor comercializate în salonul tău o gamă revoluționară. Ține seama de faptul că femeile vor produse de make-up cu acțiune complexă, nu doar cu un grad ridicat de acoperire.

Cremele-alfabet satisfac nevoia femeilor de a utiliza formule de calitate, care să le asigure atât sănătatea corpului, cât și un aspect ireproșabil al tenului. Cu siguranță clientele tale vor fi încântate să "cunoască" și să poată cumpăra astfel de produse direct de la salonul tău.

TAG-URI ARTICOL:

ingrijire ten

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >