Machiajul mat și catifelat – trucuri de la stiliști

BEAUTY | Nov 01, 2014 | Ioana Maria Moldovan

Machiajul mat și catifelat – trucuri de la stiliști
 

Privire intensă și buze mate sunt cuvintele de ordine când vine vorba de a alege stilul unei războinice citadine. Machiajul combină nuanțe pale cu tonuri sălbatice care, în parteneriat cu părul ondulat sau o coafură îndrăzneață, definește perfect atitudinea impertinentă. Conceptul de seducție extremă se concentrează pe zona ochilor și păstrează pentru buze o textură matifiantă.

Aspectul perfect al tenului ridică machiajul la rang de accesoriu. Tenul joacă rolul cel mai important, fascinând adesea prin aspectul său impecabil. De aceea, alege o bază de machiaj care să-ți ofere un aspect fără cusur. Atenție la textura fondului de ten care trebuie să fie fină și mătăsoasă, dar în același timp cu putere mare de acoperire.

Seducție pură în tonuri fumurii

Pentru o privire care trece de la inocența suavă la seducția pură, alege pentru machiajul ochilor tonurile fumurii. Renunță la glitterul pentru ochi și machiajul irizant, în schimb mizează pe nuanțele fumurii pentru smoky eyes. Ține cont de faptul că fardurile finale se văd perfect pe o suprafață cu o aderență cremoasă și alege culori naturale, tonuri de trandafiriu sau concentrează-te pe o paletă de culori care pornește de la roz pal și ajunge la violet intens.

Tușul pentru pleoape va desăvârși machiajul smoky eyes. Îl poți folosi ziua în mod clasic sau în completarea oricărui machiaj. Pentru machiajul de seară aplică generos tușul de ochi, iar pentru gene alege un mascara de volum. Extensiile de gene au un impact estetic uriaș: "ochi de păpușă" sau "ochi de pisică".

Nu neglija sprâncenele

Sprâncenele pot schimba cu adevărat fizionomia feței și merită să le acorzi toată atenția cuvenită. Corect pensate și aranjate, linia sprâncenelor îți poate înnobila trăsăturile feței. Dacă sprâncenele tale sunt prea subțiri, greșit pensate sau într-o culoare nepotrivită poți apela la un specialist care să le creeze un aspect mai natural. De asemenea, dacă ești posesoarea unor sprâncene bogate, nu uita că le poți da o ținută adecvată stilului tău. Întotdeauna o nuanță mai închisă a sprâncenelor va da un aspect răvășitor machiajului tău.

Totul începe cu un ten perfect:

TAG-URI ARTICOL:

machiaj ten

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >