Citeşte mai mult...

Fii o sursă de inspirație pentru clienții tăi

Rolul vestimentației și al stilului personal au o pondere majoră în plan profesional, mai ales dacă activezi în industria de beauty. Află de la specialiștii Les Nouvelles Esthétiques cum sa-ți definești stilul personal în favoarea carierei tale.

Sparge gheața! Strategii de revigorare a afacerii în sezonul rece

Iarna aduce noi oportunități pentru managerii saloanelor de înfrumusețare sau a centrelor SPA. Succesul depinde doar de modul în care sunt implementate strategiile care îmbunătățesc activitatea în salon și aduc un extra profit pentru afacere.

Cum gestionezi conflictele dintre colegi

Succesul unei companii nu depinde doar de cel care o conduce. Echipa este un pilon important în atingerea obiectivelor pe termen mediu și lung.

7 soluții pentru a-ți păstra clientele

Când administrezi o afacere care oferă servicii, precum un salon de înfrumusețare, feedbackul clienților este extrem de important și merită să acorzi o atenție deosebită fidelizării acestora.

Antreprenoriat cu buget restrâns. De la hobby la un business de succes

Pasiunea pentru domeniul în care vrei să-ți începi afacerea este cheia unei afaceri prospere și motivația de care ai nevoie în momentele când simți că nu mai poți. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să începi o afacere cu investiție minimă.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >