Scurt istoric Les Nouvelles Esthétiques

H. Pierantoni a părăsit Italia pentru a-şi urma studiile umaniste, de drept şi medicină în Franţa. A descoperit o lume a femeilor pasionate de frumuseţe, de estetică şi şi-a găsit aici vocaţia. Astfel, în ianuarie 1952, a fondat, alături de Jeannine Cannac-Pierantoni, o revistă pentru un domeniu profesional încă nedezvoltat: Noua Estetică. Dincolo de piedicile şi greutăţile pe care le-a întâmpinat, a ştiut dintotdeauna că Estetica urma să fie o profesie de viitor.

Fondată în Franța, în 1952, de H. Pierantoni, Les Nouvelles Esthétiques este revista numărul 1 mondial, promotorul esteticii aplicate – o abordare ştiinţifică, medicală, a metodelor şi mijloacelor folosite pentru înfrumuseţarea şi armonizarea corpului.

Etapele dezvoltării revistei

Les Nouvelles Esthetiques Franta

Revista a crescut treptat. Dacă vizionarul H. Pierantoni a fost considerat la început nebun, adresându-se unui domeniu atât de restrâns, a ajuns să demonstreze în timp valoarea domeniului esteticii şi importanţa educaţiei adecvate adresate profesioniştilor din domeniu. De-a lungul timpului, revista franţuzească a cunoscut câteva etape importante de dezvoltare:

  • ianuarie 1952: primul număr al revistei include 4 pagini alb-negru.
  • decembrie 1976: apare prima fotografie color din revistă.
  • 1992: apare primul număr complet color.
  • 1996: formatul revistei este definitivat pentru
    a fi mai mare, cu mai mult imagini şi pe o hârtie
    de calitate superioară.

Les Nouvelles Esthétiques în lume

Astăzi, ediţiile Les Nouvelles Esthétiques sunt publicate în lumea întreagă şi duc mai departe informaţiile preţioase pentru profesioniştii din domeniul esteticii. Din Paris, revista a ajuns un nume internaţional, cu ediţii publicate pe întregul mapamond. 

30 ţări publică cea mai cunoscută revistă dedicată esteticii, printre care şi Statele Unite ale Americii, Brazilia, Italia, Rusia, China, Japonia, Africa de Sud şi Australia, iar distribuţia acesteia acoperă aproape 70 de ţări din lume.

Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova

Les Nouvelles Esthetiques Romania

Acest titlu prestigios este publicat în România şi Republica Moldova sub licenţa Les Nouvelles Esthétiques Franţa. Este cea mai credibilă sursă de informare din domeniul esteticii, un adevărat manual de înfrumuseţare şi îngrijire pentru orice femeie.

Din anul 2014, revista Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova este ghidul profesioniştilor în estetică din România şi Moldova. Fiecare număr include 116 pagini cu poveşti de succes alături de vedete şi experţi în beauty, lecţii şi cursuri pentru profesionişti şi articole dedicate despre: beauty, estetică, business, spa şi lifestyle. 

Prin demersul jurnalistic şi înaltele standarde estetice, Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova oferă un conţinut acreditat de cei mai renumiţi profesionişti, ceea ce îi asigură pe deplin încrederea cititorilor. De aici porneşte şi misiunea noastră – aceea de a investiga şi a sărbători frumuseţea cu obiectivitate şi sinceritate. De a îndruma şi informa, de a cultiva simţul estetic printre cititorii sensibili la valorile legate de estetica aplicată şi îngrijirea personală. Mai mult, încurajăm atât specialiştii, cât şi cititoarele pasionate de acest domeniu să descopere şi să achiziţioneze produsele, aparatura, dar şi serviciile de estetică profesională.

Les Nouvelles Esthétiques România şi Republica Moldova pledează pentru un stil de viaţă armonios şi este permanent în contact cu cei mai titraţi specialişti (esteticieni, chirurgi, nutriționiști, stiliști, manageri). În spatele fiecărui articol se află cercetări, cei mai renumiti experţi şi o imensă bază de date. Credibilitatea informaţiilor şi stilul prietenos în care sunt prezentate fac din Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova o sursă de informaţie profesionistă pentru toti cei implicaţi sau atraşi de domeniul esteticii.

Ediţia online Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova este locul în care vei găsi sfaturi profesionale de la specialiştii noştri şi o mulţime de idei pentru saloanele de înfrumuseţare, pentru frumuseţe şi sănătate.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >