Brandul tău în faţa specialiştilor în înfrumuseţare şi estetică

Ai un brand de produse de beauty, înfrumuseţare sau estetică? Atunci locul tău este în faţa specialiştilor din domeniu. Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova este revista dedicată profesioniştilor în domeniul esteticii din România şi Republica Moldova, aşa că numele tău va ajunge exact la cei care au nevoie de produsele tale. 

Pătrunde în cele mai renumite saloane din ţară, în cursurile şi evenimentele susţinute de profesionişti în cosmetică din ţară şi din străinătate, alege ca numele tău să apară pe buzele fiecăruia prin Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova.

Vino alături de noi în faţa profesioniştilor din domeniul esteticii.
Contactează-ne!

publicitate@lneonline.ro

Ce înseamnă publicitatea în revista noastră

Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova înţelege şi susţine nevoia permanentă a producătorilor şi distribuitorilor de a introduce şi promova produse şi servicii pe piaţa profesională. Mai mult, este evidentă necesitatea permanentă a profesioniştilor din saloane de a avea acces la informaţii actualizate, produse de top şi echipamente performante.

O campanie eficientă de publicitate presupune un impact maxim prin expuneri multiple. Apariţiile concomitente în Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova creează notorietate brand-ului dvs. printre cititori. Printr-o conexiune cu piața românească, în fiecare ediţie, vom publica un profil al unei companii, un interviu cu un manager care a schimbat în bine destinul unei afaceri şi vom încuraja un profesionist aflat la debutul în carieră. În plus, cele mai interesante şi practice editoriale vor fi promovate şi în mediul online.

Prin articolele sale, Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova oferă informaţii de ultimă oră despre trend-urile şi tehnicile din domeniu, cele mai recente progrese în tratamente, produse şi descoperiri ştiinţifice din toate zonele globului. Fiecare ediţie este excelent documentată, motiv pentru care revista îşi găseşte loc în colecţiile profesioniştilor din industrie.

Revista interactivă digital

Consumatorii creativi trăiesc într-un mediu dominat de revoluţia digitală. Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova se aliniază trendului şi promovează cele mai spectaculoase inovaţii legate de estetică, tendinţe spa şi noutăţi din industrie în spaţiul online.

Mizaţi acum pe avantajele obţinute din asocierea brandului dvs. cu Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova:

  • Mesajul ajunge rapid, direct la publicul ţintă.
  • Acces la o bază de date de calitate, focusată pe beneficiarii produselor şi serviciilor.
  • Atenţie maximă pentru mesajul publicat.

Detalii generale

Frecvență: bilunară
Preţ/exemplar: 24,90 lei
Tiraj: 5.000 de exemplare
Book size: 112 pagini, 4 coperte
Contact: publicitate@lneonline.ro
Distribuție naţională:

  • În saloanele de înfrumusețare, spa-uri, academiile de profil, clinicile de medicină estetică (pe bază de abonamente anuale)
  • În reţeaua Inmedio și Octagon
  • Online: reţeaua de socializare Facebook

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >