Calendar editorial

Ai pierdut un număr al revistei noastre Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova? Aici poţi vedea toate ediţiile apărute şi afli mai multe informaţii despre articolele publicate. 

Revistă pentru profesionişti

Află cele mai recente noutăţi din estetică şi beauty

Un abonament te ajută să fii la curent cu cele mai recente noutăţi din domeniul esteticii. Dacă eşti un profesionist în beauty, cosmetică, estetică sau coafură, atunci trebuie să cunoşti cele mai noi trenduri, produsele recent apărute şi toate tainele acestei minunate meserii. Toate acestea şi mult mai multe în paginile revistei!

Nu rata niciun număr

Revista noastră ajunge direct la tine

Primeşti în premieră fiecare număr din revista noastră, înainte ca acesta să apară pe piaţă. Eşti la curent cu ultimele informaţii şi beneficiezi şi de un preţ special pentru că ai ales să închei un abonament online: un discount de 10% la abonament! Completează formularul de la finalul paginii pentru mai multe informaţii.

 


Primeşte primul revista noastră

Dacă doreşti să te abonezi la revista Les nouvelles esthétiques România & Republica Moldova la un preţ special de doar 22,00 de lei per număr şi să primeşti în premieră fiecare număr, completează formularul de mai jos cu datele tale. Te vom contacta în cel mai scurt timp ca să îţi activăm abonamentul la preţ special.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >