Citeşte mai mult...

Uleiurile vegetale – beneficii și întrebuințări

Fac parte din recuzita de lucru a fiecărui maseur și stau la baza industriei de cosmetice. Folosite în aromaterapie și în alte tratamente holistice, uleiurile vegetale sunt un ingredient principal pentru îngrijirea pielii.

7 tipuri de ulei cu beneficii uimitoare asupra pielii

Uleiurile vegetale se numără printre cele mai vechi produse pe care oamenii le-au folosit în cosmetică și pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Accesorii pentru clipe de relaxare (III): Bețele de bambus, futonul și tatamiul

Masajele inspirate din tehnicile străvechi se regăsesc tot mai des în oferta de servicii oferite de centrele de frumusețe. Mânuite cu pricepere, instrumentele pentru masaj pot deveni aliații profesionali ideali.

Accesorii pentru clipe de relaxare(II): Pietrele pentru terapie, bolul sonor și bolul Kansu

Uneltele pentru masaj pot deveni aliați profesionali ideali atunci când sunt mânuite cu pricepere. Masajele inspirate din tehnici străvechi îmbogățesc gama de servicii oferite de centrele de tratament.

Accesorii pentru clipe de relaxare (I): lumânarea și săculeții pentru masaj

Centrele de frumusețe oferă o selecție de tehnici de masaj care implică folosirea unor accesorii menite să aducă un plus de stare de bine clienților. Mânuite cu pricepere, aceste unelte îți vor deveni aliații profesionali ideali.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >