Citeşte mai mult...

Celulita – aspecte mai puțin știute

O piele netedă și fină este dezideratul oricărei femei. Cu toate acestea mai mult de 90 la sută dintre femeile din toată lumea suferă din cauza celulitei. Descoperă aspecte mai puțin știute despre celulită și ce produse o combat eficient.

Îngrijirea pielii în sezonul rece

Temperaturile scăzute din timpul iernii pot avea un impact negativ asupra pielii. Senzația de ten uscat și crăpat, iritațiile și nu în ultimul rând impresia permanentă de "strângere a pielii" sunt indicii că tenul tău are nevoie de un tratament personalizat.

Combate celulita eficient

Aspectul de "coajă de portocală" al pielii dă bătăi de cap majorității femeilor. Din dorința de a elimina celulita, femeile au recurs mereu la tehnici complicate sau neinspirate, iar rezultatele obținute nu au fost întotdeauna pe măsura așteptărilor.

10 pași pentru o manichiură perfectă

Unghiile sunt astăzi un fashion statement. Scurte sau lungi, rotunde sau pătrate, colorate sau date cu lac incolor, unghiile reflectă stilul și personalitatea femeilor.

Microdermabraziunea – tratamentul cu efect de reîntinerire

Microdermabraziunea este o tehnică de exfoliere prin care se obține o piele sănătoasă, luminoasă și plină de vitalitate. Acest tratament cu efect imediat de reîntinerire este o unealtă pe care dermatologii-esteticieni o utilizează cu mare încredere.

Formula unei manichiuri impecabile

O manichiură impecabilă rezistă și arată bine doar pe unghiile sănătoase. Chiar și în cele mai curate saloane se pot declanșa infecții din cauza numărului mare de clienți. Respectă standardele de curățenie și astfel vei prevenii neplăcerile.

Exfolierea pielii și beneficiile ei

Exfolierea elimină celulele moarte de la suprafața pielii. Beneficiile acestui procedeu de îngrijire sunt vizibile încă de la prima ședință: piele moale și netedă, culoare uniformă și luminoasă.

7 dușmani ai pielii. Sfaturi complete pentru îngrijire

Pielea este cel mai mare organ al corpului. De la naștere și până în ultimul moment al vieții pielea se regenerează și se reînnoiește în permanență. Aspectul tenului depinde de felul în care este îngrijit. Iată şapte factori care dăunează sănătăţii şi frumuseţii pielii.

Bolile cardiace și efectul lor asupra pielii

Frumusețea și relaxarea clientelor tale sunt priorități, însă mai există un aspect care nu trebuie neglijat atunci când vine vorba despre tratamentele la salon, respectiv starea lor de sănătate. În timpul oricărei proceduri de înfrumusețare pot apărea efecte sau incidente nedorite.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >