Best of Essential Looks

EVENIMENTE | Dec 08, 2015

Best of Essential Looks
 

Maraton de haircut, styling şi culoare pe podiumul galei marca Schwarzkopf Professional, în care s-au îmbinat creativ nonconformismul, arta şi libertatea de a realiza concepte vizionare.

Eternal Beauty, unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de produse profesionale şi dotări pentru saloane de înfrumuseţare din România, a adus în faţa celor mai importanţi hairstylişti din România o gală impresionantă de hairstyling Schwarzkopf Professional. Acest brand prestigios a revenit pe piața românească de produse profesionale și se alătură marilor jucători din industrie în misiunea de a educa și informa coaforii. Invitatul special al galei a fost Dieter Kaiser – ambasadorul Educaţional al Schwarzkopf Professional în Europa Centrală şi de Est, un profesionist al hairstylingului mondial. Acestuia i s-au alăturat pe scenă cei doi traineri Schwarzkopf Professional România – Andrei Arineanu şi Răzvan Miron.

Focusat pe modă

Evenimentul, găzduit de Crystal Palace Ballrooms, a debutat cu o retrospectivă a celor mai inspirate coafuri din colecţiile Essential Looks din ultimii zece ani. Colecţia se inspiră din podiumurile de modă internaţionale pentru a crea trenduri incredibil de diversificate, ce
alimentează creativitatea coaforilor. 

Essential Looks celebrează pasiunea coaforilor pentru păr, pentru modă şi pentru noutate, oferind celor interesaţi un luxos manual de trenduri, o aplicaţie digitală şi un eveniment grandios cu coafuri executate pe scenă.

În aplauzele profesioniștilor din domeniu, cele zece modele ale colecției Best of Last 10 Years au defilat pe catwalk afişând creaţiile celor trei traineri.

O explozie de elemente creative

În cea de-a doua parte a evenimentului plin de culoare a fost prezentată noua colecţie – Modern Glamour Collection toamnă-iarnă 2014/2015. Liniile cu accente luxuriante din Metal Chic, valurile cu influențe hippie ale Boho Curls şi dezinvoltura coafurii Undone Glamour au oferit momente perfecte de inspiraţie pentru toţi cei din sală și reprezintă o bază solidă de repere stilistice pentru un an plin de creativitate.

Make-up artist oficial al evenimentului a fost Mirela Vescan Make-up Academy powered by Intact Media Academy, unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști din România. Sub directa coordonare a acesteia, echipa ei a conceput machiajul pentru cele 24 de modele care au prezentat publicului un concept avangardist bazat pe culoare, coafură și machiaj. Ținutele au fost asigurate de către Schwarzkopf Professional și designerul Gina Cas. Prezentarea colecțiilor și întreaga atmosferă plină de dinamism, culoare și energie a fost realizată de către Gianina Corondan, MC-ul evenimentului.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >