Endless Beauty - un proiect educaţional semnat Keune România

EVENIMENTE | Dec 23, 2015

Endless Beauty - un proiect educaţional semnat Keune România
 

Anul 2015 a debutat pentru Keune România, cu o nouă abordare privind aria de dezvoltare în educaţie a coaforilor români. Pornind de la ideea că excelenţa se dobândeşte prin muncă, inspiraţie dar mai ales prin informaţie oferită corect şi la obiect, echipa Keune România a dezvoltat în parteneriat cu Victoria Schimbător şi Cătălin Lungu proiectul ENDLESS BEAUTY, care s-a dorit o abordare creativă a culorii, coafurii şi tunsorii adaptate vârstelor feminităţii.

Subliniem ideea că, indiferent de clientă şi anii acesteia, există produse, soluţii şi consilierea corectă pentru a pune în valoare frumuseţea unei femei.

Indiferent că ne adresăm unei tinere de 20 de ani sau unei doamne de 50 de ani, este de preferat să putem propune produse, tehnici şi tendinţe în coafură adaptate nevoilor clientelor dintr-un salon de înfrumuseţare. Endless Beauty s-a prezentat ca un concept omogen cu acoperire naţională ce a adus în lumina reflectoarelor soluţii, idei şi nenumărate motive de inspiraţie gândite pentru a fi puse în practică pentru orice clientă, indiferent de vârstă sau personalitate.

Evenimentul a fost alcătuit din demonstraţii live însoţite de detalii tehnice şi interactivitate crescută cu publicul, urmat a doua zi de workshop-uri restrânse de culoare susţinute de membrii echipei Keune România, coafură marcă Victoria Schimbător sau tunsoare semnat Cătălin Lungu.

În cele 8 oraşe (Constanţa, Timişoara, Galaţi, Bacău, Bucureşti, Suceava, Iaşi, Târgu Mureş) caravana Endless Beauty s-a bucurat de primirea călduroasă a specialiştilor care au luat parte la demonstraţii live şi explicaţii tehnice ale echipelor Keune România, Victoria Schimbător şi Cătălin Lungu asupra soluţiilor concrete propuse pentru doamnele de o vârstă elegantă până la cea mai tânără categorie de cliente.

Ulterior, în luna Octombrie evenimentul Endless Beauty s-a transformat într-un bootcamp găzduit la Predeal unde, timp de 3 zile, profesioniştii au beneficiat de workshop-uri în regim intensiv completate de sesiuni de teambuilding.

Astfel, echipa Keune International, Victoria Schimbător şi Cătălin Lungu, a prezentat coaforilor români informaţii din toate cele trei domenii ale coafurii: culoare, coafură, tunsoare, într-o manieră condensată şi eficientă.

În plus, tot la Predeal s-a dat startul concursului naţional de hairstyling - Top Hairstylist România, un concurs care este gândit să încurajeze talentul, performanţa şi evoluţia constantă a coaforilor.

Prin acest proiect ne-am dorit să aducem informaţii concrete şi coerente profesioniştilor români, care să-i încurajeze şi să-i susţină în activitatea zilnică.

Pentru anul 2016, acest proiect va continua într-o maniera nouă însă va păstra eficienţa şi unicitatea informaţiilor oferite.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >