Noile tendinţe în piaţa spa

EVENIMENTE | Nov 18, 2015

Noile tendinţe în piaţa spa
 

Eden Spa se aliniază noilor tendinţe din piaţa spa. Cei 10 ani de experienţă în lumea relaxării şi a stării de bine trasează liniile succesului viitor. 

Terapiile şi programele din meniul spa-ului mizează pe o abordare holistică a prevenirii îmbolnăvirii, un complex de tehnici şi instrumente pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Acest fapt are ca motivaţie contextul în care oamenii îşi schimbă priorităţile şi se preocupă de starea de bine interioară, înţeleg că dacă sunt echilibraţi, vor găsi resursele să îşi asigure un trai bun. În acest context, spa-ul se transformă dintr-un moft într-o necesitate de deconectare de la stresul cotidian.

Terapiile body & soul sunt din ce în ce mai căutate. În urmă cu 3 ani de zile ele nu se regăseau ca atare în oferta spa-ului. Astăzi ponderarea acestora este din ce în ce mai mare pe măsura creşterii nevoii fiecăruia dintre noi de reconectare la sine, de regăsire şi exprimare autentică.

Eden Spa îşi doreşte să ofere clienţilor săi un sprijin constant în adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Aceştia beneficiază de consiliere şi suport prin health coaching şi life coaching, servicii destinate reducerii stresului, relaxării mentale şi fizice (masaje clasice şi asiatice, ritualuri spa), activităţi fizice (pilates, fitness); activităţi care îi reconectează cu energia universală şi ajută la regăsirea de sine (yoga, qiqong), terapii energetice (reiki, hipnoză), programe de detoxifiere ca metodă de prevenire a îmbolnăvirilor. Abonamentele I Love Myself, Pain Relief, Activ Detox sau Asian Healing sunt astfel de exemple.

  • "I love Myself" este un abonament lunar menit să-ţi hrăneasca mintea, corpul şi sufletul cu "ingredienţii" de care ai nevoie pentru a te energiza zi de zi.  
  • "Pain Relief" urmăreşte reducerea durerilor cauzate de o viaţă sedentară şi de poziţiile vicioase la birou.
  • "Activ Detox" este un program scurt dar intensiv de detox, care îţi va ajuta corpul să dreneze toxinele mai eficient, bazat pe o dietă detox prestabilită. La final te vei simţi mai curată şi mai energică, vei afla cum poţi trăi mai sănătos, ce alimente ţi se potrivesc şi cum să le îmbini ca să te simţi bine pe termen lung.

Un alt trend pe care Eden Spa îl îmbrăţişează este cel al experienţei spa mamă-fiică. Pachetele Chocolate Kisses for Me and Mom, Mom & Me Spa Experience şi Mother Daughter Celebration sunt cele mai plăcute variante de a petrece timp de calitate în compania celei mai dragi persoane. Oferta adresată copiilor va fi întregită de clasele de yoga pentru cei mici şi cursurile de fun cooking.

Informaţii despre terapii găseşti pe www.edenspa.ro

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >