Ecaille, de la Wella Professionals: cel mai nou trend în coafură

NOUTĂŢI | Dec 09, 2015

Ecaille, de la Wella Professionals: cel mai nou trend în coafură
 

WELLA PROFESSIONALS prezintă tendinţele pentru primăvară-vară 2016 sub forma colecţiei ECAILLE, un simbol al artei manufacturate.

ECAILLE este expresia culorilor topite, moi, suprapuse, create ad-hoc pentru fiecare femeie, pentru fiecare personalitate. Lookurile ce aparţin acestui trend sunt inspirate de texturile fine ce se regăsesc în cochilia unei scoici sau a unui melc. Sunt foarte naturale, cu tonuri multiple de culoare, unde se regăsesc accente de lumină şi umbră. ECAILLE este viitorul ombre sau balayage, spun experţii în beauty.

Lookul devine accesibil tuturor prin intermediul servicului de colorare multiton de la WELLA PROFESSIONALS. Acesta reuşeşte să înglobeze lumina, umbrele şi mişcarea pentru a pune în valoare texturile suprapuse.

În perfectă armonie cu nuanţele de bază premium de la WELLA PROFESSIONALS, ECAILLE combină produsele de cea mai bună calitate – ILLUMINA COLOR şi BLONDOR FREELIGHTS – cu o tehnică extraordinară de aplicare a culorii. Fiecare look ECAILLE reuşeşte să surprindă prin particularitatea sa, ce rezidă în paleta de culoare unică pentru fiecare client în parte.

Colecţia ECAILLE de la WELLA PROFESSIONALS pune în valoare măiestria hairstilistului şi îi permite acestuia să obţină rezultate uimitoare. Posibilităţile sunt nelimitate, de la clasicii stropi de lumină până la diagonale, triunghiuri şi alte forme grafice pe care le putem regăsi pe cochiliile scoicilor.

Versatilitatea acestui trend se traduce prin faptul că el poate fi folosit atât pe părul închis, cât şi pe părul deschis, pentru un look liber, plin de lumină şi strălucire.

Cu ECAILLE, fiecare femeie primeşte în dar o culoare unică, divină.

Ecaille

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >