Noutăţi de la Londa. Volum din plin pentru un look natural

NOUTĂŢI | Feb 02, 2016

Noutăţi de la Londa. Volum din plin pentru un look natural
 

Sezonul rece aproape s-a terminat, iar viaţa devine din ce în ce mai colorată! În materie de styling, ne aşteaptă un sezon plin de viaţă!

Stiliştii Londa Professional propun look-ul foarte natural, cu un aspect uşor dezordonat, câteodată minimalist! În funcţie de personalitatea fiecăruia. Acesta se obţine prin aplicarea loţiunii Volumation de la Londa Professional  înainte de a usca părul, iar la final, pentru a crea efectul rebel, uşor dezordonat se trece  mâna prin păr cu crema modelatoare Spin Off.

Volumation este o loţiune pentru volum ce protejează împotriva căldurii. Efectul ei durează până la 2 zile, graţie formulei uşoare, ce stabilizează structura firului de păr, fiind ideală pentru părul fin. 

De cealaltă parte, Spin Off este o ceară profesională cu fixare flexibilă. Aceasta oferă coafurii structură şi strălucire intensă şi permite părului să fie restilizat. Plus de asta, este ideal de folosit şi pe timp de vară, deoarece conţine şi filtru UV.

  • Preţ Spin Off ClasicWax – 27 lei
  • Preţ Volumation Heat Protection – 37 lei

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >