Citeşte mai mult...

Proprietățile benefice ale ceaiului

Ceaiul este un ingredient esențial pentru o viață sănătoasă și echilibrată. În universul cosmeticii, al frumuseții și al SPA-urilor, ceaiul se dovedește a fi un produs premium în lupta antiîmbătrânire.

10 soluții pentru o iarnă plină de optimism

Zilele mai scurte și lipsa luminii naturale din anotimpul rece fac loc asteniei de sezon. Multe dintre clientele tale îşi pierd din energie sau au dificultăți de concentrare. Fii alături de acestea oferindu-le sfaturi, mici atenții și împărtășește-le din experiența ta pentru a le ajuta să depășească această perioadă cu succes.

4 mirodenii care îți mențin sănătatea în sezonul rece

Condimentele protejează organismul, stimulează funcțiile metabolice și sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți. Grație proprietăților miraculoase pe care acestea le au asupra organismului, scapi de kilogramele în plus și capeți un plus de tonus și optimism.

Sarea, un produs banal cu proprietăți extraordinare

Sarea este un produs aparent banal, dar care are numeroase beneficii în tratamentele de înfrumusețare. Proprietățiile sale sunt puse în valoare în cele mai mari SPA-uri din lume.

Streching – metoda simplă de a te destinde

30 de minute de mișcare fizică pe zi este "efortul" care îți garantează o condiție fizică de invidiat, suplețea pe care ți-o dorești și, nu în ultimul rând, o modalitate de relaxare prin care te poți detașa de stresul cotidian.

Citește cele mai recente subiecte direct pe e-mail

Les Nouvelles Esthetiques foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >